Despre noi

Firma a fost infiintata in anul 1991, avand ca obiect de activitate furnizarea materialelor de arta si vopsele decorative de interior si exterior.

 

Fiind primul magazin din Oradea cu acest profil, in scurt timp societatea a reusit sa-si castige un loc important pe piata de profil, lucru realizat datorita experientei conducerii si a angajatilor si prin formarea si de asemenea prin modelarea unei culturi si viziuni organizationale. Aceasta presupune totodata o cunoastere foarte buna a consumatorilor si dorinta satisfacerii depline a nevoilor si dorintelor acestora. Numele Oramil s-a nascut din contopirea numelor celor doua orase Oradea si Milano, deoarece initial marfa a fost importata din Italia din zona Milano.

 

Societatea s-a infiintat din dorinta de a oferi ceva nou, produse de inalta calitate importate din Italia, Franta, Anglia si Cehia si nu numai.
Contactandu-ne, clientii au parte de promtitudine, preturi imbatabile,o gama variata de produse de papetarie, birotica, vopsele auto si vopsele decorative.Personalul este disponibil sa ofere cat mai multe detalii despre produse .Ne luam agajamentul sa oferim detalii prin prezentarea de mostre, cataloage si mape de prezentare a produselor, pentru ca alegerea produselor sa fie in stricta concordanta cu cerintele clientilor, deoarece ne dorim colaborari pe termen lung si fara obiectii din partea clientilor nostri sau a potentialilor clienti.

Despre noi Despre noi Despre noi Despre noi